Acest apel la popor a fost o rafală de suflet și Drogba

Acest apel la popor a fost o rafală de suflet și Drogba nu știa dacă acesta va avea nici un impact asupra situației și va avea cel puțin un fel de greutate. Mai târziu, el a descoperit că vine în fiecare zi a fost difuzat pe postul național de televiziune și s-a mișcat tuturor posturilor de radio din țară. Prezentei conciliere părțile aflate în conflict a trebuit să aștepte destul de mult, dar începutul a fost pus. Adresarea principală de fotbal stele coasta de Fildeș a făcut o impresie mare asupra cetățenilor obișnuiți, iar Didier a devenit fondatorul proprie a fundației.

Drogba a fost nevoie să se întoarcă în locul de amplasare “Chelsea”, și așa cum se întâmplă adesea în timpul unui zbor lung, în capul meu a început să iasă la iveală diferite momente din trecut. El se minuna de el însuși, așa cum nu până la capăt a crezut în ceea ce se întâmplă: la el totul s-a întâmplat, el a devenit ceea ce a dorit întotdeauna să devină. Câțiva ani în urmă a fost un vis de – acum o realitate.

Idolul copilăriei la Drogba nu a fost Maradona sau Pele, iar Michelle – fratele mai mic al tatălui său, care a jucat în campionatul francez. Pentru întreaga sa familie, în coasta de Fildeș Michelle a avut statutul de aproape din cauza faptului că a trăit în Franța. De multe ori el a venit-și vizita rudele, împreună cu soția sa, și un mic Didier în mod constant s-a cerut ca să meargă la unchiul său, în vizită. Într-o zi, Michelle și Frederick au oferit părinților de a lua cu tine pentru totdeauna Sportingbet (sunteți în căutarea Sportingbet) – lor nu aveau nici un copil, iar pentru Didier aceasta a fost o șansă de fericit si confortabila viitor. Părinții au fost de acord, iar Didier lumineze de entuziasm. Exact înainte de momentul în care a ajuns la aeroport, unde a dat seama că nu știe când se va întoarce și va vedea dacă familia din nou.

Obține confortabil în Franța, Drogba a fost greu. Unchiul multe ori a schimbat-și facă viză de reședință, din cauza aceasta, în mod constant s-a schimbat și locul de reședință. Ca doar Didier a găsit prieteni în noua școală a trebuit să se mute și să înceapă tot drumul de la început, este . A tinut el numai la apeluri de acasă, și chiar și atunci, după convorbiri cu mama a vrut să renunțe și să se întoarcă acasă.

După zece ani, părinții s-au reunit cu fiul în Franța eFortuna (Înregistrează-te la eFortuna), dar unde a trăit în condiții mult mai dificile decât în Africa: opt persoane într-o cameră de 10 metri pătrați. Didier involuntar m-am simtit vinovat, pentru că, de fapt, familia a plecat din familie marginile de dragul lui. Colegii lui Thierry Henry si David deja în echipa națională a Franței și au marcat goluri în Liga campionilor, iar în brațele lui, chiar nu a fost un profesionist de contract.

Unchiul amenajat pentru probe la “”, Drogba excelent în sine a arătat în prima zi de la antrenament, iar în a doua zi a rupt os. Se părea că visele despre fotbalul mare capăt, dar în mod neașteptat Didier primit un telefon de la PSG – în ciuda prejudiciului, i sunt gata să ofere un contract, prin care se bazează 700 de lire sterline pe săptămână, Opel Tigru și șapte de perechi de perechi de “Nike”. Părea puțin credibil, dar Messi, e clar, a fost fericit. În apropiere de birou a fost rugat să aștepte cinci minute. Cinci discret s-au transformat în 10, apoi la 15. În cele din urmă, după 40 de minute deprimat Drogba a plecat cu mâinile goale. “Tu a trebuit să stea și să aștepte!”, – i-a spus acasă tatăl.

Așteptați mai mult de două zile nu am avut, asa ca Didier a plecat de la “Le Mans”, în cazul în care, în sfîrșit, a devenit oficial un profesionist. În cei patru ani petrecuți la club, Messi nimic special nu a făcut și înainte, cum s-a încheiat contractul ,a intrat din nou în “”, de unde și-a început drumul în sus. Serviciu de transfer a costat doar 80 de mii de lire sterline, dar a devenit pentru club fatal – datorită goluri Messi echipa de finisat la un nivel record de locul șapte în campionat, iar a intrat în top trei cele mai bune scoruri. După ce sezonul Didier s-a învrednicit de a fi convocat și a semnat un acord cu un club din copilărie – “Marsilia”.

“Marsilia” totul a fost perfect: o casa cu vedere la mare, o familie fericită, jocul a mers. Messi a vrut să rămână aici pentru mult timp, ca, în cele din urmă, mă așez la casa mea și să uitați despre permanente de finanțare, care au scos-o încă din copilărie.

A distrus aceste planuri cu el însuși propriul joc. Drogba și-a petrecut atât de puternică de sezon, că clubului s-au propus bani, pe care nu le-ar putea permite să renunțe. După jocul cu fc Porto în Liga Campionilor la Drogba a venit Jose Mourinho și a promis că de îndată ce va avea posibilitatea de a cumpara Didier la echipa, el este cu siguranță va face. În vara anului 2004 Mourinho a devenit antrenor principal la Chelsea și-a ținut promisiunea. Suma de transfer a fost de 38 de milioane de euro, iar președintele “Marsilia” Christophe Bush cu bucurie, a recunoscut că nu a da drumul Drogba pentru bani ar fi o prostie. După 12 ani, cu aceiași bani de la Marsilia la Londra va pleca .
More: (cele mai bune site-uri de pariuri online)