Burnley FC – Leicester City 1:0

Hihetetlen. Burnley ismét sikerül bekapcsolni egy fakó hazai teljesítményt vékony győzelem, megerősítve a lenyűgöző formában Turf Moor. Van már elnyerte az idei kilencedik mérkőzés és az otthoni asztal tartozik nekik sokkoló harmadik helyre. Leicester szemben továbbra is csökken asztal, eltekintve a tizenhatodik pozícióban extra “foglyul ejtett” a legrosszabb címvédő állapotát angol történelem.

Miután egy szenzációs arany az elmúlt évben, így Foxes közeledik az ellentétes pólus az asztalra. A 23 fordulóban ők összesen csak 21 pontot, ami az abszolút minimum, amennyire bajnok. Ranieri tényleg meg kell nézni a legalacsonyabb bonusz Bet365 helyzetben siklik távoli helyeken csak két Bodíky.

Az első néhány percig, amíg a rókák nem nézett minden rossz, orchidea kereszt Heaton volt egy nagy műtét kihajt. Burnley szemben az első félévben csak gránát Schmeichelovy kapuk kívülről. Tudtak de vágynak büntetést Drinkwaterovo přistrčení Keane. Egy másik ellentmondásos pillanat volt, amikor elment Heaton fújni Mahrez Vardy és végül a földön az erőfeszítés dorážku.

Úgy döntöttek, az utolsó negyed óra, amely tartozott a haza. A jobb oldali első a mérkőzés behatolt Gray, de Schmeichel húzta lövés ellen kiváló beavatkozást. A helyzet a 88. percben, de ő volt rövid. Ahhoz, hogy egy fejlécet egy szöglet után, de van Keane és enyhíti Sam Vokes kiterjesztette labdát cél.

Replay azonban azt mutatták, hogy a ballon dolgozott kezek, mint a győztes, így Burnley Premier League rajongók valószínűleg élvezni más szabályellenes Mike Dean.

read more: http://bonusz-online.com