Ce alte asociației, în afară de insulte

Unul dintre pseudonime “Napoli” sună ca “”, care în italiană înseamnă “mici magari si”. Destul de umilitor, nu-i așa? O astfel de porecla primit rezultatul dezastruos de sezon-1926/1927 de ani, când pe emblema clubului era oaia neagră cal, simbol al orașului Napoli. Dar după acel eșec, calul s-a transformat în măgar, și anume cu acest animal de companie, suporterii au început să identifice jucătorii și conducerea echipei. Cu toate acestea, mai târziu aceasta porecla a prins, iar magarus a devenit mascota “”.

Ce alte asociației, în afară de insulte, apar în minte atunci când auzi despre acest ? Probabil, încăpățânarea. Și, de asemenea, personaje din desene animate “Shrek” și “muzicienii din bremen”, dintre care primul, pentru un moment, domesticit de dragon, iar celălalt avea suficient de puternic inteligență, ingeniozitate, știa să găsească o cale de ieșire din situații dificile și de a poseda tehnica de luptă de stradă. Ultima este deosebit de necesar, dacă ne întoarcem la realitatea noastră, periculoasă și orașul Napoli, dar și altele menționate de calitate destul de se poate aplica la aproape din echipă, așa că, din localitate.

Cu încăpățânarea fotbaliștii, antrenorii și conducătorii “Napoli” în fiecare an, susțin că ar putea să dea o luptă “” și glisați-l piedestal. Și în sezonul trecut au avut pariuri sportive Favbet (Bonus de înregistrare) și pariuri sportive Netbet (cele mai bune cote Netbet) o șansă reală de a realiza o amenințare la viață, invingind “lăsați în pace” în primul tur și la iarnă se așeză pe primul loc. Cu toate acestea, atunci clasa totuși, a fost mai mare, ceea ce le-a permis să primăvară pentru a smulge un alt scudetto, iar au adus acasă medalii de argint și direct, pentru prima dată pentru o lungă perioadă de timp, au ajuns în faza grupelor Ligii campionilor. Dar nu în acest caz. “Magari si” forțat cu adevărat tilt “Vechi “, și ea a cumparat de la ei cel mai scump, în toate sensurile cuvântului (acum, aceasta nu este o insultă în stil Roman , în cazul în care) Gonzalo .

Știm cu toții câte goluri a trmis argentinian și pentru ce sumă a fost vândut. “Napoli” a reușit să corect și cu înțelepciune, să dispună mijloace. Cale de ieșire din o situație dificilă, legată de pierderea principala forță de șoc, a fost achiziționarea unui tânăr talent – – care deja șapte goluri în opt meciuri disputate. La semnificativ transferurile încă mai trebuie să adăugați break și joker Emanuele , , multe top-cluburi din Europa, precum și Petru și Maximowiczii. Ultimii doi s-au afirmat în jocuri pentru “Mondiale” și “Torino”, respectiv (pe Maximowiczii chiar pretins Chelsea).

Cel mai important lucru în toate acestea, că Maurizio în cele din urmă au căpătat o bună rezerve. De acum încolo direcție “Napoli” poate fără pierderi grave în clasa de compoziție, de ce nu i-a reușit în sezonul trecut. În toamna anului a câștigat ee Europa League, șase întâlniri din șase, au stabilit recordul turneului de numărul de goluri marcate în faza grupelor (22), dar în primăvară, din cauza lipsei de forțe încet “cu sufletul la gură departe”, a pierdut în prima etapă de play-off “” și a ratat scudetto. Acum gata pentru a depăși mai mult de distanțe lungi și încerc să împreună cu Juventus demn de a prezenta o Serie Și în Liga campionilor.

În Germania, de la “Bavaria” o ofensivă, în Spania, la “Barcelona” și “” recent a aderat la “Atletico”, “See” pentru o lungă perioadă de timp o în toată Italia, și chiar a ajuns la final. Acum el se află pe locul cinci în clasamentul UEFA și este considerată ca fiind una dintre favoritele ligii campionilor cu toate lunilor de transferuri. Dar aceasta nu este suficient pentru a italiană a publicului. În peninsula apenină, toată lumea a așteptat “Inter” și “Milano” se va înapoia lor apuse măreția, dar aici, în joc a intrat pe cealaltă parte.

Și cealaltă în toate . “Napoli” – nu este tipic echipa italiană, ea nu acordă atât de multă atenție apărare și joc de așteptare. Principalul său atu este un atac, și anume acest surprind adversarii, atât în Europa, cât și în cea a Italiei. Despre aceasta a declarat ca record în LES, cât și rezultatele din interiorul țării: “” și anul trecut, și în acest picior de egalitate cu “Participanți” marchează mai multe goluri în campionat, dar, spre deosebire de romani, ataca în mod constant, astfel plasându-se mingea de poarta lor și pentru a pierde mai puțin. “Cea mai bună apărare este atacul” – proverb despre ele.