Florida támaszkodik jobb Kopecky és Fleischmann

Coral Springs. Florida jégkorong játékosok jöttek dauncy szezonban az NHL, és ugyanez igaz a szlovákiai-cseh pár csatára mez Panthers Tomas Kopecky és Tomas Fleischman.

Mielőtt megkezdődik az új szezon egyaránt következetesen azt állítják, hogy a tavalyi felvételi szárazság és az általános 29. helyen csapat harminc résztvevő már rég dobták mögöttünk, és várom, hogy egy új kihívás.

“A szezon kezdtem előkészítése már áprilisban”, mondta Kopecky szerver log Miami Herald. Szlovák képviselő emelkedett az elmúlt évben a négy NHL célokat és hozzá 8 gólpassz.Várja, hogy a szezon

játszott csak 49 a 82 mérkőzését, mivel a szezon végén hiányzott a következményeit agyrázkódás, amit találóan a Téli olimpia Szocsiban.

„Bárki, aki nézte a teljesítmény az unibet sportfogadás bónusz elmúlt évben, tudja, hogy nincs vágy, hogy ismételje meg. Én személy vette a szívére.”

„Én most az egészséges és az edzőtáborban, megpróbáltam, hogy jöjjön csúcsformában. Alig várom, hogy az új évben, Rendkívül izgatott vagyok, hogy mi fog jönni,” mondta Kopecky szerver log Miami Herald.

„elfelejtettem minden rossz. Ha nem tud játszani, vagy a csapat, akkor szenved. Az utolsó szezonban de tényleg nincs értelme szórakoztató, mert semmit sem változott.Fogok koncentrálni, hogy már csak mi jön, „emlékeztetett Tomáš Fleischmann során edzőtábor Panthers Coral Springs.

Az elmúlt évben szerzett mindössze nyolc alkalommal, ez volt a leggyengébb termelés 2007 óta, amikor belépett az NHL mez Washington . Ő nincsenek tünetei

Általános igazgatója Florida Dale Tallon, mielőtt az új szezon jó néhány ígéretek csak pár Kopecký – Fleischmann.

az együtt Scottie Upshall lesz a utolsó évében a jelenlegi szerződések klub és ez pozitív hatással van a termelékenységre.

„ez egy új esély a játékosok az új edzői team. A csalódás az elmúlt évben volt több, mint elég.Most az egész csapat tükröződnie kell a jobb eredményeket „mondta az új unibet fogadási bónuszok az interneten edző Gerard Gallant, aki átvette az irányítást a floridai 2014.


június 21

” Volt egy jó alapozó a nyáron. Nem kell semmilyen tünetei agyrázkódást, és kész vagyok „, mondta Kopecký a Miami Herald.

unibet fogadási útmutatók