Kirjaa Lionel Messi

Kun huono ottelu debutant La Liga “alavesa” “Barcelona” oli kunnostetaan ennen niiden fanit, jotka ovat tottuneet siihen, että heidän Lemmikki kantaa sellaista joukkuetta ysiä, ja että aika oli ilmeisiä ongelmia hyökkäyksen. Kuitenkin tiistaina, että Katalonialaiset ovat natabuli vain kaksi kokousta, ja voitti Skotlannin “seltik” kanssa pisteet 7:0. Tämä voitto tuli heille suurin aikana sen esitykset Mestarien Liigan.

6. Kirjaa Lionel Messi

Aika keuliminen tässä pelissä, johtaja “Barcelona” Lionel Messi, kaksi viikkoa jäi selvästi tavoitteista (viime kerralla se oli erilainen maajoukkueen Argentiina, 2. syyskuuta). Numero kymmenen Blaugrana tuli ensimmäinen pelaaja historiassa, joka onnistui tallentamaan hattutempun kuusi Mestarien Liigan ottelua urallaan. Tämä toimenpide, hän ohitetaan hänen ikuinen viisumit Cristiano Ronaldo tuli ensimmäinen paikka. Ja toteutetaan jo 3 minuutin kohta oli Leo, nopein maalin Mestarien Liigan. Argentiinalainen ei vedonlyönti 10bet (10bet tarkastelu) kesti vain kymmenen sekuntia voittaa oman ennätys nopein tavoite kaikissa kilpailuissa vuonna 2010 kokouksessa vastaan kilpa kesti 2 minuuttia ja 36 sekuntia. No, maalattu hiukset ja parta on kasvanut, Messi halusi muuttaa jotain elämässään vedonlyönti Netbet (lue ja lausunto), ja hän teki sen.

7. Ennätys Cristiano Ronaldo
Lissabonin “urheilu” lähes alaluokkaa voittaja Mestarien Liigan viime kaudella, mutta pelastaa hänen kumppaninsa “todellinen” tuli Cristiano Ronaldon upea vapaapotku yhtenäistämisellä 89. minuutti ja järkyttävää kodin club. 31-vuotias portugalin tuli ensimmäinen pelaaja historiassa Mestarien Liigan, joka onnistui pisteet 12 maalia standardin (ei lasketa rangaistuksia) ja voittaa legendaarinen hyökkääjä Juventus ja Italian Alessandro Del Piero, joka oli 11 maalia.

Seitsemän Mestarien, kirjoittaja nimenomaan ei ovat Igor Akinfeev, koska mielestäni naurettava ja järjetön jatkuva moite hänen osoite noin maalia myönsi Mestarien Liigan. Varsinkin kun vedonlyönti 888sport (napsauttaa) ajatellaan, että viime ottelu “Bayer” molemmat tavoitteet olivat maalinteossa, kun virheitä tuomareita, ja tallenna Igor aattona tajusi hetkellä Alan Dzagoev voidaan pitää käännekohta kokouksessa.