Kort sagt, alle startet ut som dette

Dette er den femte tour-jeg ser i båndet statuser Facebook og Twitter bare jævli vondt på temaet “geni” Guardiola. Genius sitert, ikke fordi jeg tviler på henne, men fordi det er gjengitt flere ganger sitat ulike bloggere/journalister/.

Kort sagt, det hele startet som dette.

Første (6), han, Pepe, som har oppfunnet en ny taktisk ordningen, hvor vi fant en strålende sted på banen, Gael Clichy. På det tidspunktet var det ingen tegn på problemer, det var fortsatt August. Deretter (etter 5 minutter) det ble skapt om to ekstreme forsvarere, er det fortsatt var August, og samme dag, men jeg er ikke spesielt fussed. Deretter (minutters 30 minutter) han mirakuløst blinket uforklarlige defensive Midtbanespillere, som var enten om Boksing er at boksere, eller aliens. 10 minutter senere etter en Orgie som er beskrevet ovenfor, nylig slengte av Roskomnadzor på en berømt nettsted, lærte jeg at alt dette er, uten overdrivelse, “brilliant”.
Å prøve å forstå, hva er så revolusjonerende som skjer i EPL, oppdaget jeg at Manchester city spiller hjemme “Sunderland” 1:0. Ja, det var den første runden. Jeg tror de til slutt vant 2:1.

Hver påfølgende runde ble som den første (i løpet av en kamp med Manchester United-jeg slått av Twitter til å gå til helvete, og ikke gå til status Sports.ru og Vkontakte). I dag, dessverre, glemte DET igjen. I kort – Guardiola funnet noen strålende taktisk bruk av keeper Claudio Bravo. Generelt, er å vite at Manchester city mestret hjemme “Bournemouth”, Claudio Bravo, tilsynelatende, ga strålende taktisk kjeks (Ja, mot “Bournemouth”), bestemte jeg meg for å Topstitch denne sinte-kolonnen.

Korrekt, jeg har ikke noe i mot Manchester city som en fotball klubb, ikke har. Vel, ingenting av denne skolen i stil med “Nettsted”. Kontanter øyeblikk i fotball til å fordømme alle noe merkelig. Hva treneren ønsker ikke å vokse? Hva virksomheten var vellykket uten økonomisk investering? Som football club ble toppen på donasjoner i form av brukere i “Yandex Penger”? Nei, penger er bra, selv veldig. Ikke i slike mengder som å “Etihad” – det gjør ikke saken er et annet spørsmål. Det de er, fordi det er europa og asia. Og dårlig, jeg understreke, dette er ingenting. Jeg tror fans av “Dynamo”, for eksempel, ville ikke nekte nå. Fra Vincent Kompany, David Silva, Sergio Aguero. Ja, dette er alt du trenger.

Personlig mot spillere som jeg også gjorde, som ikke har. God slike spillere, kvalitet. Aguero så Generelt, kanskje verdens beste spiss i øyeblikket. Men irriterende meg, og jeg mistenker at de fleste av sionister, “city”, ikke engang fotball komponent.

Våre samarbeidspartnere: Gjennomgang og Bonus og selskapet – kampanjer og den siste siden i vår sponsor