Lille OSC – SC Bastia 2:1

В далечния север, поне за известно време изгря слънцето. Въпреки, че Лил влезе сезона ужасно и чаши, вместо да играе за живота си, но днес се оказа долина повече опипвал Бастия здраво резултат от 2: 1-ви Корсиканците загубиха за трети пореден път. Нещо повече, Dogy донесе една наистина добра производителност – не стоят на посещение в клетката голяма Jean-Louis Leca, резултатът можеше да бъде много по-силно изразена.

Това ще бъде дом за улов днес, той потвърди статистика: у дома срещу Бастия не загубил футболни прогнози за днес десет мача, от които седем са с удар с пълна точка печалба. Гостите но определено не идват по време на пътуването, което също ранен в минута даде ясен правилно. Young Allan Sain-Максимин първо изгори опасно в осмата минута и Vincent Ениама трябваше да взриви дръпнете си върху пръта. Лил консолидира малко след откриването на десет минути, но Рио Мавуба начело дом в първата възможност над гредата.

Преобладаването на червено и бяло, обаче, нараства в края на първото полувреме вече играе на практика само една цел – а именно, че той охранява Leca. Дискретен Hero плюс хладно отразяващ намеса Corchiovu спря своя удар в goalpost, след това се справи добре с твърд удар с глава на Рената Civelliho. Капитулира пред 51 минути; на графика Corchiův удар просто не са имали.

Когато след шест минути по-късно doklepával Едер прострелян в празното целта Naima Slitiho той отиде Лека първи път, тя е на практика реши; при 2: 0 Dogy те биха могли да се контролира само от резултата. Ако той не се е провалил в 62-та минута Younousse Sankhara на вратаря на гостите, тя би могла да играе напълно в мир. Вместо това, гостите имат драматизира мач 19 минути преди края, когато техническата удар удари Sadio Диало; Въпреки това, той е от своя страна край всичко.

more: http://bet-zalagane.com