På 23 år gammel, Pogba er den dyreste spilleren i historien

Unge spilleren i forsvar, som med utilslørt iver jaktet “Manchester United”, ble nylig valgt til det spanske landslaget, selv om lagets yngre spilte for Frankrike. Men dette er bare viktig for de involverte parter, mens vi er mye mer interessant å spillet hans kvaliteter: godt utvalg av elementer, evnen til strøm og antenne spille – alt dette gjør det til en merkbar talent nå, og som han kan vokse hvis de plasseres i gode hender, er det mulig å gjette, som hans taket-det er et veldig høyt.

Midtbane
Paul Pogba, Frankrike

På 23 år gammel, Pogba er den dyreste spilleren i historien. Kanskje dette er allerede mulig å fullføre for å forklare hvorfor han vil være en del av vårt team. Tidligere, det virket som de fleste av hans talent er lys i den siste fasen: for det første sesong i Torino, Paul scoret fem ganger, men ikke gi noen assister. Allerede neste år ble de bare 10, til tross for det faktum at deres pris Franskmannen har også økt. Endelig, den siste sesong i Juventus er ganske enestående – 8+13 på systemet “mål + pass”. Denne mannen kan spille, kan bestemme sin skjebne, og når det er nødvendig, og å dra på andre plan, for å hjelpe partnerne. Ett ord – fantastisk spiller.

Raheem Sterling, England

Bare husk, som ham et par måneder siden behandlet sine egne fans under Euro 2016. Ja, på feltene i Frankrike i tillegg til den opprinnelige rykk, som viste seg å være svært ubrukelig, Rahim viste ingenting. Det virket som om Manuel Pellegrini fikk ikke se ham i startoppstillingen, da PEP Guardiola er den verste treneren for en grei spiller som elsker å gamble med ballen, vil det være for ham å avslutte karrieren i “Manchester city”. Men Spanjolen igjen viste seg for dem som vet hvordan man skal arbeide med spillere. Ved første, er han av parkett Jerome Boateng støpt toppen defender, og nå, tilsynelatende, tok opp Sterling, som i seks seriekamp klarte å score tre ganger i seg selv og samtidig å hjelpe partnerne mine. Det ser ut til at vi ikke bare høre om det mye bra.

Marco Verratti, Italia

Arving av herlighet Andrea Pirlo, per definisjon, kan ikke være middelmådig, men det faktum at han er 23 år gammel, Marco er rett og slett fantastisk. Moden for sin alder og smart play gjør ham til en sentral figur i PSG og “Squadra så Italia”. For de som liker å dømme spillere på statistikk, Verratti vil ikke virke nydelig som han bare gang i sin karriere utover sesongen barriere av 10 poeng på system “et mål + et pass”, men legg merke til følgende tall: i Frankrike, for hvert mål som scores, italiensk gjør 7.3 assists. Mestere å finne det endelige slaget alltid hatt, men disse håndverkere spille en mangelvare vare.

Saúl Ñiguez, Spania

Unge midtbanespiller er kanskje ikke så godt kjent på grunn av det faktum at atlético har andre strålende og karismatisk leder, men fordi Saul er typen som venter i vingene. Men ikke undervurder Spanjolen. Husk hvordan, beklager Asen, skal han sette opp forsvaret av “Bayern” i fjorårets Champions League. Og hva skjønnhet satte han i første runde i dag? Vil eller ikke, men for ham fremtiden “Atletico” og muligens hele det spanske laget, som snart vil trenge nye helter.

Angrep
Harry Kane, England

Så, som de sier, uten varianter: til tross for en ganske kjedelig spill for Euro 2016, spissen har allerede tjent stjerners status: 46 mål i løpet av de siste to sesongene av Premier League – dette er alvorlig, mer enn bare Sergio Aguero utelukkes “femti dollar”. Høy, plassert kick, god teknikk i Arsenal av Kane har noe å bo på et så høyt nivå i mange år.

Partners artikkelen: se og selskapet – gjennomgang og bonus spill og den siste siden i vår sponsor – les mer.