Šachtar Doněck – Konyaspor

Una dintre cele mai mari suveranii din acest an a Ligii Campionilor ca fotbalistii Sahtior. Ele sunt, împreună cu Schalke și Zenit numai cei care au patru meciuri echilibru în întregime. Procedura și primul loc care le-au asigurat deja bine în prealabil, astfel încât, în meciul cu Konyaspor nevoie pentru a păstra doar joc bine.

Antrenorul Paulo Fonseca de origine își dă seama că o mare prioritate acest duel din cauza celor patru victorii anterioare de-a dreptul o face. Și, prin urmare, el a promis că lenjerie de pat pentru copii zarotuje de asamblare obișnuită. “Bineînțeles că voi da o șansă jucătorilor care au jucat în Europa League. Deși lipsit puțin de ambiție, mă aștept la un angajament pe deplin”, a declarat portughezul.

Off putea obține mijlocașul Taras Stepanenko, care nu este pe deplin potrivit, și cu toate că deja antrenată de apărare Márcio Azevedo, Donetsk strateg de start său categoric exclus. “Știm cu toții că nu aveau mult timp. Aici am putea spune cu certitudine că nu este încă timp pentru a face împotriva Konyaspor a apărut în raport. Cu toate acestea are nevoie de timp”, specificând.

echipa sa nu au avut cu adevărat probleme majore în liga ucraineană. Pe măsură ce a jucat doar după cincisprezece ture nu a pierdut, a câștigat treisprezece victorii și un al doilea în fața Dinamo Kiev are o marjă de lux de opt puncte. Este echilibrată în atac și de apărare. În principiu, Șahtior se confruntă cu una dintre cele mai toamnele în ultimii ani.

În primul meci Șahtior uhrál în Turcia trei puncte cel mai apropiat mod posibil. Profitul a fost de fapt cel mai rău său meci până în prezent în cadrul grupului. În consecință, de a face cu Braga și apoi de două ori pe Avraam a plantat cinci goluri Ghent. Cu toate că recenta pe sol focuri belgian cu siguranta nu ar dori să se repete.

Doar subestima nimic despre o astfel de misiune Minerii vor dori să joace acest meci în Lviv. “In timp ce am reușit pe deplin adversarul Konyaspor ne-a făcut mari probleme”, a reamintit Fonseca. “Este defensiv perfect organizat. Și trebuie să subliniez că este puternic pe un contraatac. Noi îl respectăm pentru că ei știu că nu va fi ușor împotriva lui.”

Antrenorul Aykut Kocman secții au avut în viață puține șanse de a face la playoff de primăvară. Nu numai că nu au nevoie de pe teren să înscrie un lider suveran la maxim, ei trebuie de asemenea, speranța că Braga a învins Gent. Marea problemă este ofensator Konyaspor, din cele patru runde anterioare au reușit să înregistreze doar două cluburi.