Stadig, russisk – unikke mennesker

Stadig, russisk – unikke mennesker. Mange journalister med fans på tærsklen til mødet mod Costa Rica ærligt indrømmede: “Vi ønsker at se det nye stadion FC” Krasnodar “er mere end et spil det russiske hold på det.” Alvorligt, men yderst fair. Consumer hjerter brudt på Euro i Frankrig, har du ikke befaler. Selvom 35000:e arena i Krasnodar, formet som en luksus kage, på åbningsdagen fyldt til randen med besøgende – solsikkefrø var ingen steder at falde. Dette er forståeligt: ejer har forbudt Kuban underholdning i sit eget hus.

5925_1280x800

I de første fem minutter gæst hold Cherchesova pressede – lignede hun ønskede at løse alt i åbningskampen. Mens Costa Ricans blev mestret på den smukke plæne, de russiske spillere angrebet deres pres. Gæster oprindeligt meget fejl, vi kort forsøgte at bruge det, men så har vi allerede benyttet sig af: 22 minutter, Azofeifa bare brød ud af støtten zone, som den romerske Zobnin ikke færdig. Sekunder før målet fremmedhed markeret Smolnikov, på højre flanke, som opstod produktive angreb mod Costa Rica: Igor havde ikke tid til at sortere opfanget en aflevering Dzhanaeva rival Berezutski har forvildet sig, bolden forblev i spillet, men under sidste forsvarer af “Zenith” en eller anden grund, løb ikke på sin holdning, og er tættere på Basil. Kaptajn rasende har mistet en partner i den rigtige retning, det er bare det ikke redde Rusland fra den første udeblevne mål. Jeg huskede Smolnikov Euro-2016 prøve, i skabelsen af branden situationen i deres eget mål overgået alle deltagere i turneringen. En lomme Mario Fernandez omrøres frisk russisk pas.

Efter 29 minutter, Ruiz let løsrives fra tilkendegiver kamp Gazinskaya uden indblanding knytnæveslag i hjørnet, og Janan trak en anden bold ud af porten russiske hold. Henvisning hav “Krasnodar” på landsholdet er ligesom en studerende fanget i TSUM med et stipendium: lidt poglazeet ja dump.

Utilfredsstillende for kontrol. Da Jeltsin og virksomheden har forkælet russere prazdnikFoto: RFS, Sovsport.ru

“…- Put kommando utilfredsstillende for de enkelte fejl – Stanislav Cherchesov efter kampen var ikke anderledes til generøsitet spilklassifikationer. … ”

Efter et par minutter Samedov tappert spillet en bold, ikke skåne ansigtet efter en god foder Shatov i feltet. Alexander stod over for en hård Keylor Navas, og dette øjeblik var chokeret Artem Dziuba:

“Først gjorde jeg …- bange, når Samedov sagde, at han ikke ser mig. Selv om jeg var en meter væk fra ham. Dens så “chirkanul”. … ”

Glæden ved russerne snart aftaget, da Berezutski selvmål fem minutter før pausen, fløj bag Soslan Dzhanaevu. På podiet med Mutko Galicia har dækket begravelse atmosfære – det syntes gæsterne var ligeglad festlig entourage kontrol over kampen.

To mål i anden halvdel Dziuba moralsk forberedt publikum til en smuk slutopgørelse 3: 3, begge hold synligt defekte, således at antallet af fejl igen mindet om status for venskabskampe. På 64. minut og erstattet Yeltsin Tejeda. Heldigvis denne gang Jeltsin fænomen det russiske folk ikke havde nogen indvirkning på landets skæbne. Men stemningen i de fans påvirkede Berezutski handle i tillægstiden tid på Campbell sølede i straffesparksfeltet Dzhanaeva. Sanktioner, på resultattavlen den endelige 3: 4 – første gang Rusland tabt under ledelse af Stanislav Cherchesova.

I første halvdel spillerne fra Costa Rica har vist modstandere hvordan man spiller det latinamerikanske hold, når det virkelig bekymrer sig om, hvad der sker på banen, ikke kun modtaget penge for mødet. For at sige det mere præcist, den første Costa ricans specifikt vist til vores hvordan man spiller holdet af Oscar Ramirez, blev udvalgt på 2018 World Cup, hvis nødvendigt. Det er ikke deres maksimale, hvilket er en demonstration af dagen gæster var fuldstændig ubrugelig.

kilde: http://danske-bookmakere.com/