Tottenham Hotspur – West Bromwich Albion

Jeste šesti ligaški pobjeda u nizu mogu se snimiti na subotu poslijepodne Tottenham – ali za to mora pobijediti goste iz West Brom, koji je do sada u ovoj godini, radi bolje nego što se očekivalo.

Za gol u tri utakmice šest golova, to često ne uspijeva čak i na cijelu momčad. Spursi, međutim, to je jedna Dele Alli – Engleska veznjak zaista doživljava izuzetno plodno razdoblje, kada su dva točna hitova prvo sebi dao Southampton, Watford, a zatim u konačnici Chelsea. Mauricio Pochettino sigurno nada da oblikuju svoje igrače za nekoliko tjedana traju.

Tony Pulis tvrdi da se može očekivati ​​nakon dva neuspjeha u dvobojima Bet-at-home depozita s Manchester United i Arsenal poslao natrag na najpovoljnijeg načina kada je prvi put Bet365 najboljih bonus nešto iznenađujuće poražen na kopnu izvan Southampton, na koji se potom obratili početnu povratak protiv Hull prošle.

Ne nogometna hit parada, međutim, to borba vjerojatno nije očekivao. Rezultat je protiv favoriti mogli pojaviti često znatno destruktivne taktike, što je prilično spektakularna previše zabilježen.

Međusobna ravnoteže u posljednjih nekoliko godina je prilično uravnotežen, ali samo pet od posljednjih sedam ligi turnira završila neriješeno. Na White Hart Lane, a zatim West Bromwich posljednje četiri ligaške utakmice u nizu poraza, posljednji put se to dogodilo početkom 2012. S druge strane – od 14 borbi u lizi jedinicu Birminghamu samo jednu pobjedu, što također nije hit paradu.

Do početne postave Spursi će se sigurno vratiti Harry Kane, engleski proslijediti potonji nije prisustvovao FA kupa igra zbog rođenja vlastitog djeteta.


Izvan igre, međutim, ostao je Erik Lamela.

West Brom će najvjerojatnije propustiti trio Evans, teret i Leko. Bivši je zabrinut s telećom problema, težište i Leko Bet-at-home klađenje onda imaju manje problema i moguće sudjelovanje će biti odlučeno neposredno prije otvaranja zvižduka.