Valencia nisam bio u mogućnosti da bi čak Zazu

Krajem prosinca Cesare Prandelli je iznenada završio na čelu u Valenciji, a sada je odlučio dodatno pojasniti okolnosti njegove odluke. Za njega je rekao je talijanski trener gurnuo luta vodstvo da on nije uspio osigurati ni jedan san pojačanja …

“U Valenciji nisam mogao ostati, klub me potkopati u odnosu na tim i navijača”, Prandelli pokrenut je u intervjuu za Gazzetta dello Sport, s kojim je, navodno, odlučio govoriti zbog adrenalina. Situacija na njega Mestalla očito duboko dirnut.

.


“. Bio sam obećao pojačanje, investicija od 30 milijuna, što je Unibet minimalni koeficijenti kasnije znatno smanjena, tako sam otišao u Singapur na razgovor s vodstvom Rekao sam im: ‘Mi smo problema, treba mi barem jedan napadač, dva veznjaka i jak branitelj.” Odgovor je bio jednostavan “dobar”, “objasnio je Prandelli.

Prioritet je 59letého trener Juventusa napadač Simone Zaza, koji se odnosi na “idealne projekta”. Suvremeni gost u West Ham Prandelli uspješno zabavljati sa Juventusom i fotbalistovým otac Antonio, sve je dogovoreno.

“Moj lik, osobnost, imali smo dogovor, te je odlučeno da se 28. (prosinca) stiže na prvom treningu nisam mogao gubiti vrijeme Umjesto vođenja svih blokiran i 29 mi porok putem videa, rekao je:. ‘. Imate 24 sata da izaberete vezni i agresor, ” Prandelli odmahuje glavom.

Na Unibet poker platforma sugestiju da je napadač već odavno izabrao bivšeg trenera talijanskog reprezentacije dobili nikakav odgovor, a Bet365 poker platforma nakon tih 24 sata, umjesto razmišljajući popis san pojačanja po vlastitom ostavkom.

Unatoč svim štapovima tla, međutim Prandelli Valenciji s otpadom, ne tražiti bilo kakvu naknadu. Navodno dobiva plaćeni za samo tri mjeseca rada, iako je u rujnu prema njegovim riječima potpisao ugovor unosan dvije godine. “Ako je otišao pametno, čekao sam dok sam otkaz, ali nisam.”